Апартамент за гости град Кюстендил


Категория: 3 звезди звезди

Апартамент за гости "Сажитариус" - добре дошли в Кюстендил - зеленият оазис на югозападна България.
Намира се в полите на Осоговската планина, на 560 м надморска височина. Вълшебното кътче с минерални извори, чиста природа и антична история. На 20 километра от Република Македония и Република Сърбия. Апартамент "Сажитариус" е луксозен, нов, пригоден за почивка на семейство или приятели обичащи тишината и лукса. Намира се в централната част на града в близост до банка, съд, нотариус и адвокатски кантори.
Вежлив персонал ще ви обгрижва през целия престой. Ще се чувствате комфортно и уютно. Ще релаксирате в сауна и джакузи. Помислено е и за вашето поглезване с масаж от високо квалифициран рехабилитатор.
На 200 метра от апартамента се намира прочутата с минерална лековита вода "Чифте баня", а на 100 метра "Болница за доизлекуване и рехабилитация" (бившата почивна станция - Дом на миньора) също с минерални процедури.
Желаещите разходки също ще бъдат удовлетворени. В близкия лесопарк "Хисарлъка" могат да пристигнат за 15 минути пеша. Там пълноценния въздух на боровете ще ви прероди напълно.
Има какво да се посети и в исторически и културен план, за тези, които обичат музеите и историята. За любителите на ски преживявания има транспорт до писта "Осогово".
Апартамент "Сажитариус" е на 3ти етаж и се обслужва от кафе-слакарница "Сажитариус" на 1ви етаж. Има красива зимна градина в стил винтидж.
Във връзка с създадената необичайна ситуация и новите хигиенни изисквания, апартамент "Сажитариус" не може да предложи на своите посетители, емблематичната за това място закуска. Посетителите имат възможност да си поръчат храна с доставка на адрес.
Има и общински безплатен паркинг пред къщата, където се намира апартамента.


Данни за контакт:

Адрес: ул Гороцветна №35

Телефон: 088 234 5709

e-mail: sagittariusreservations@gmail.com

Уеб сайт: www.sagittarius.voyageБихте ли гласували за този обект:


Изпратете запитване до обекта!
Съобщенията, които се изпращат от попълването на тези полета, се получават директно от обекта
Име Фамилия
e-mail Телефон
Запитване

Ново търсене
Места за настаняване

Хотели,Мотели,
Вилни селища, Хижи
Почивни станции,
Къщи за гости,
Вили,Бунгала,Къмпинги
Места за хранене

Ресторанти
Заведения за хранене
Пъбове, барове
Кафета, сладкарници
Места за развлечения

Лунапаркове
Места за отдих
Места за спорт
Атракции
2011 БГ Посоки - Всички права запазени
Powered by Suzara web design